Bryllup, konfirmasjon, julebord, sommerfest eller en hyggelig middag med storfamilien? Vi kan anbefale en rekke selskapslokaler i Oslo sentrum som egner seg for de fleste sosiale begivenheter.

Ok.png

Skulle dere ha behov for et lokale som er skjermet, kan vi anbefale en rekke varianter av dette, inkludert mulighet for å leie et chambre separee. Ofte ønsker folk å komme til ferdig pyntede lokaler der bordet er dekket og alt er på stell. Vårt ønske er å spare deg for tid når du leter etter lokaler til ditt arrangement. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av unike selskapslokaler i Oslo sentrum på våre sider.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om selskapslokaler i Oslo.

Selskapslokaler tilpasset ditt arrangement

Gjennom Eventlokaler kan du leie selskapslokaler i Oslo med plass til alle gjestene dine. Velg mellom lokaler som rommer alt fra 5 til 600 gjester, uansett om det er private selskaper eller firmafester. Vi kan anbefale et bredt utvalg av selskapslokaler i Oslo sentrum.

Arranger ditt neste selskap på moderne Grünerløkka på Nedre Løkka, i historiske omgivelser på Justisen eller Gamle Museet, med utsikt over hele Oslo sentrum fra takterrassen av Stratos, eller med smakfulle cocktails på F6 på Solli Plass midt i hjertet av Oslo.

Uansett arrangement – på våre sider finner du garantert et lokale som passer akkurat deg og dine gjester. Alle selskapslokaler har sentral beliggenhet i Oslo, og byr på alt fra koselig og uformell atmosfære til store konferanselokaler med unike historier.

Bryllup

bryllup.jpg

Å bestemme hvor bryllupsfesten skal holdes er den viktigste og største avgjørelsen brudeparet må ta. Det kan være svært så overveldende å planlegge denne dagen på egenhånd. Vi ønsker å lette forberedelsene til den store dagen.

Ønsker du å feire bryllupet i et selskapslokale sentralt i Oslo, kan vi være behjelpelige med å finne det selskapslokalet som passer dine behov best.

Viktige ting å tenke på når du skal planlegge bryllup er:

  • Catering og servering av mat

  • Underholdning

  • Pynt og dekor

  • Bordsetting

  • Tekniske løsninger

Med vår hjelp kan du senke skuldrene. Vi hjelper deg med å finne det perfekte bryllupslokalet i Oslo.

Konfirmasjon

konfirmasjon.jpg

Konfirmasjon er dagen hvor alle foreldre innser at tiden går altfor fort, og en dag den unge konfirmanten vil huske for resten av livet. Nettopp derfor velger mange familier å legge mye tid og planlegging i denne dagen. Her skal alt fra selskapslokale og mat til underholdning være på stell, slik at konfirmanten får mest mulig ut av dagen sin.

Velg blant mange fine selskapslokaler i Oslo, som alle byr på sine særpreg.

Har du behov for plass til mange gjester kan vi anbefale lokaler som Stratos, Gamle Museet og Justisen. Her har du plass til alt fra 50 til 600 gjester. Ønsker du en mer intim atmosfære er Nedre Løkka, F6 og Bygdøy Allé 3 gode alternativer.

Firmafest

firmafest.jpg

Skal firmaet feire et jubileum, arrangere kick off eller et team building-arrangement? Det viktigste når man skal arrangere et event med arbeidsplassen er å finne et lokale som rommer alle ansatte, men likevel ikke oppleves for stort og upersonlig. Det er også viktig å finne et lokale som enkelt kan kombineres med middag og festligheter. Gjennom Eventlokaler får du tilgang til en rekke selskapslokaler i Oslo som enkelt kan tilpasses den enkeltes behov – enten dere er 10 eller 500 ansatte.

Send oss en forespørsel i dag, så vil en av våre koordinatorer hjelpe deg å finne et passende selskapslokale i Oslo og sikre deg det perfekte arrangementet.

Sommerfest

sommerfest.jpg

Sommerfesten er for mange den morsomste festen i året. Sommertid betyr avslapning, mat, sol og kvalitetstid med gode venner og kolleger.

Vi kan hjelpe deg med å finne skreddersydde løsninger til årets sommerfest, helt etter dine behov.

Skal du være vert og arrangør for årets sommerfest i Oslo? Gjennom Eventlokaler kan du finne selskapslokaler i Oslo som sikrer tidenes sommerfest. Våre flinke prosjektledere kan gi tips om alt fra mat og drikke til dekorering av lokalet. Slik kan du bruke mer tid på å planlegge de sosiale aktivitetene, fremfor det praktiske.

Julebord

julebord.jpg

Har bedriften eller vennegjengen planer om å arrangere et ordentlig minnerikt julebord i år?

Det kan lønne seg å være tidlig ute med reservasjon av selskapslokale til julebordsesongen. Man vil jo gjerne gi de ansatte en god feiring på slutten av året, og konkurransen om restauranter og lokaler er stor. Hos Eventlokaler har vi samlet et bredt utvalg av passende selskapslokaler i Oslo.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med årets julebord.

Book selskapslokaler i Oslo i dag

Ønsker du et annerledes selskapslokale som byr på god stemning og en herlig atmosfære, finner du det du leter etter gjennom vår tjeneste.

Sammen kan vi finne det lokalet som passer perfekt for deg, ditt arrangement og dine aktiviteter. På Eventlokaler.no får du tilgang til et unikt utvalg av lokaler som passer et bredt spekter av ulike arrangementer og aktiviteter. Let blant byens beste selskapslokaler til bryllup, firmafest, julebord, konfirmasjon, kick-off, sommerfest, konferanser og mange andre begivenheter.

Skal du arrangere et selskap i nærmeste fremtid? Ta kontakt med oss i dag. Utforsk gjerne nettsidene våre på forhånd for å finne det lokalet som passer deg og ditt arrangement best.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 
Strek gul.png

Youngstorget 2A,
10 – 280 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningens gate 4,
50 – 600 gjester

Møllergata 15,
2 – 470 gjester

Nedre Løkka cocktail bar og selskapslokaler.JPG

Nedre Løkka

Thorvald Meyers gate 89,
10 - 320 gjester

Frognerveien 6,
10 – 190 gjester

Eventlokaler-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
10 - 430 gjester