Trenger du et ekstra stort møterom til et ekstra viktig møte? Eller kanskje ledergruppen skal legge strategi for det kommende året og trenger litt variasjon i omgivelsene for anledningen?

Ok.png

Av og til passer det å holde møtet et sted med en lun og hyggelig atmosfære, mens andre anledninger krever et mer nøytralt lokale. Dersom du planlegger et møte med påfølgende middag, har vi flere lokaler som gjør dette enkelt for deg. Uansett hva du har behov for, hvor mye du trenger av bistand eller hva som er grunnen til at du er på jakt etter møtelokaler i Oslo, så finner du fleksible alternativer som passer til de fleste typer møter.

Det perfekte møtelokalet

møte 1.jpg

Gjennom Eventlokaler.no kan du finne møtelokaler tilpasset alle anledninger. Enten det er snakk om en stor konferanse eller et mindre møte, kan vi være behjelpelige med å finne det lokalet som passer deg og ditt behov best.

Vi kan anbefale alt fra lokaler med mye historie i veggene til nyere og luftige lokaler med utsikt over hele Oslo by. Ser du etter møtelokaler i Oslo, vil du garantert finne det riktige lokalet gjennom vår tjeneste.

Velg blant følgende lokaler:

  • Stratos

  • Gamle Museet

  • Nedre Løkka

  • Bygdøy Allé 3

Ta en titt på lokalene på våre hjemmesider, eller send oss en forespørsel. Våre dyktige rådgivere hjelper deg gjerne med å finne et møtelokale i Oslo som passer perfekt til ditt formål.

Historiske møtelokaler

Får du besøk av gjester du gjerne vil imponere? Hva med å booke et møtelokale i Oslo som gjør møtet ditt til en minnerik begivenhet?

Booker du et møtelokale på for eksempel Nedre Løkka, kan du invitere gjestene dine på en deilig middag eller nyte et par afterwork cocktails sentralt på urbane Grunerløkka. Lokalet har fått navnet sitt etter myntmester Friedrich Grüner, som kjøpte Nedre Foss Mølle på slutten av 1600-tallet. I dag er utestedet inspirert av New York – målet da baren ble opprettet i 2016 var nemlig å kombinere nostalgien fra 1920-tallets amerikanske cocktailkultur med det yrende utelivet i en av Oslos hippeste bydeler.

Ønsker du å kombinere møte med teambuilding og sosiale aktiviteter, tilbyr Nedre Løkka både cocktailkurs og vinsmaking. Det er også rom til opptil 110 spisegjester i lokalet.

Stratos

Stratos har en unik beliggenhet i 12. etasje med utsikt utover Youngstorget, og passer perfekt til alle sosiale begivenheter. Plassen blir ofte omtalt som Oslos tak og er et populært sted å holde alt fra møter og konferanser til bursdagsfester og konserter. Dette er det perfekte stedet for deg som ønsker et livlig sted, hvor dere kan gå ut og hygge dere etter endt møte.

I tillegg til en fantastisk takterrasse har Stratos også store og fleksible møtelokaler som passer til større møter, konferanser og seminarer.

Book ditt neste møtelokale gjennom Eventlokaler

møtelokaler 2.jpg

Vi har samlet noen av Oslos beste møtelokaler i vår tjeneste, slik at du enkelt og raskt kan finne et sted som passer deg og dine behov. Ta en titt på våre hjemmesider og send inn en forespørsel i dag. En av våre dyktige rådgivere vil hjelpe deg med å finne et lokale etter din smak.

Gjennom Eventlokaler får du tilgang til et unikt utvalg av møtelokaler som passer et bredt spekter av ulike arrangementer og aktiviteter.

Vi kan også anbefale en rekke selskapslokaler til andre begivenheter, som firmafest, julebord, konfirmasjon, kick-off, sommerfest, konferanser, bryllup og mange andre begivenheter.

 
Strek gul.png
 

Youngstorget 2A,
50 – 280 gjester

1Nedre Løkka Cocktailbar og selskpaslokaler.jpg

Nedre Løkka

Thorvald Meyers gate 89,
10 - 320 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningensgate 4,
50 – 600 gjester

motelokaler-oslo-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
2 - 430 gjester