Justisen logo.png
 

Justisen har gjenåpnet sine dører med et nytt og spennende konsept i Møllergata 15. Her finner du restaurant, bakgård, salonger, cocktail bar, kjøkken bar og mye mer.

Strek gul.png

I oktober 2015 ble justisen restaurert i tråd med byantikvarens retningslinjer for å bevare det fredede byggets originale identitet og særpreg. For mer informasjon angående vår meny finner du lenger ned på siden. I restauranten har vi fokus på norske råvarer med en internasjonal vri. Alle de originale og tradisjonsrike elementene er beholdt for å skape en varm og autentisk atmosfære. I restauranten serverer vi klassiske bistroretter, med en original tvist for å gjøre de mer spennende. Vi benytter oss av norske kortreiste råvarer fra lokale leverandører. Velkommen skal du være.

Justisen er huset i en av Oslos eldste bygårder

Justisen restaurant, bar & bakgård, “Gamle håndverksgård” hører i dag til den eldste gården som har blitt stående igjen i Møllergata, og er et av de eldste byggene i området. Hovedhuset mot gaten samt sidebygningene i bakgården med sine åpne svalganger, stammer fra 1820 årene.