Justisen logo ekstra space.png
 
 

Unikt og spennende konsept i historiske lokaler. Her finner du hele 7 barer, en vaskeekte bakgård og selskapslokaler til private feiringer.

 
Strek gul.png

Historisk serveringssted

Justisen er først og fremst en populær bar ved Youngstorget med nesten 100 års fartstid i bransjen. Lokalet har eksistert som utested i en eller annen variant helt siden 1928. Lokalet ble pusset opp i historiens ånd. Hvert rom og område har en bar med eget særpreg, som ivaretar både det historiske og det nye, moderne Justisen.

 
 

Bakgård med musikkbås

Bakgården er like populær på vinteren som på sommeren. I musikkbåsen er det DJ hver helg hele året, så her kan du danse i både boblejakke og sommershorts. Det er også et populært sted for sommerfester, der man får bakgården for seg selv og tilgang til egen bar. Det er ingen grunn til å bekymre seg for om det skulle bli litt regn; Justisen har nemlig et tak de ruller ut når det er behov for det.

Selskapslokaler

Justisen er det perfekte stedet å arrangere selskap og feiringer. I tillegg til vanlig bardrift onsdag-lørdag, er det mulig å reservere/leie et eget lokale til private fester og firmaevents alle dager i uken. Justisen består nemlig av flere rom, chambre separee og selskapslokaler i ulike størrelser og med ulikt preg.

Tilpasset opplegg

På Justisen får du skreddersydde løsninger til ditt arrangement, uansett om det er med eller uten mat.

 
 
 

Justisen er huset i en av Oslos eldste bygårder

Justisen hører i dag til den eldste gården som har blitt stående igjen i Møllergata, og er et av de eldste byggene i området. Hovedhuset mot gaten samt sidebygningene i bakgården med sine åpne svalganger, stammer fra 1820 årene.