Se utvalget av flotte restauranter i Oslo og book bord direkte hos eventlokaler.no. Våre dyktige koordinatorer hjelper deg med å få mest mulig ut av ditt arrangement, fra start til slutt.

Ok.png

Er du ute etter noen av Oslos beste restauranter, har du kommet til riktig sted. Vi kan anbefale mange flotte restauranter og selskapslokaler i Oslo, som passer både små og store grupper. På eventlokaler.no kan du booke bord til enhver anledning, enten du skal arrangere en helaften eller samle gjengen til et par drinker og fingermat.

Ingen anledning er for stor eller liten for eventlokaler.no.

På våre nettsider finner du restauranter som passer alt fra et par som vil ha en romantisk middag, til en arbeidsplass med 400 ansatte. Bare fantasien setter grenser for hva vi kan få til dersom dere ønsker å spise ute i hovedstaden.

Restauranter i Oslo tilpasset ditt arrangement

Bygdoy_allé_3_restaurant_oslo_10.jpg

Under ser du et utvalg av noen av de flotte restaurantene vi kan anbefale til ditt neste selskap:

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3 er et helhetlig konsept på Solli plass som holder til i de sagnomsuste lokalene til Bagatelle og Lille B. Her tråkkes det opp nye spor med et moderne konsept bestående av restaurant, bar og scene under samme tak. Restauranten byr på spennende retter med inspirasjon fra hele verden – hvor de lager sin egen vri på klassikere som Eggs Benedict, trøffelrisotto og den gode, gamle hamburgeren.

På Bygdøy Allé 3 kan du også nyte en fantastisk lørdagsbrunsj og Afternoon Tea.

Book bord på Bygdøy Allé 3

Nedre Løkka

Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge er en bar som hyller både bydelen Grünerløkka og menneskene som bor der. Her kan man få servert alt fra enkel fingermat til full tapasmeny for opptil 110 personer. Gjennom pop up-kjøkken får gjester mulighet til å smake på nye og spennende matkonsepter.

Pop up-kjøkken på Nedre Løkka byr alltid på god stemning.

Nyt god mat og drikke i andre etasje, og beveg dere ned i første etasje etter middag for å drikke forfriskende cocktails. Her kan man få en bit av New Yorks coctailrenessanse, forent med både nåtidens og det historiske Grünerløkka.

Book bord på Nedre Løkka

Justisen

Justisen ligger flott til i en av Oslos eldste bygårder i Møllergata. Deler av bygningen stammer fra 1820-årene, og ble restaurert i 2015 for å bevare den originale identiteten og særpreget. Ønsker du å spise i forbindelse med en feiring eller markering, kan dette forhåndsbestilles på Justisen. Her får du en unik kombinasjon av bar og selskapslokale.

Gå rett fra middag til fest hos Justisen.

Book bord hos Justisen

Utforsk hovedstaden

restaurant.jpg

Uansett om du er turist eller lokal – Oslo har noe å by på for alle. Turist i egen by-konseptet har tatt av de siste årene, og trekker til seg tusenvis av mennesker fra både nært og fjernt. Dette er ikke bare på grunn av attraksjonene, som viser fram hovedstadens moderne og historiske sider. Det er også på grunn av utvalget av restauranter, som er ulikt noe annet du finner i landet.

Oslo har et yrende restaurant- og uteliv som man aldri kan spise seg mett på.

Alle restaurantene har sentral beliggenhet i Oslo, og det lille ekstra som gjør aftenen helt uforglemmelig. Utforsk lokalene på våre sider, og velg det som passer deg best etter behov eller humør. Vi hjelper deg med å sikre det perfekte måltid fra start til slutt. Hovedstaden har aldri smakt så godt som den gjør hos eventlokaler.no.

Les mer: Festlokaler i Oslo

Book et bord i dag

Det er enkelt å booke et bord via våre nettsider. Slik gjør du det:

  • Utforsk restaurantene og oppdag nye lokaler

  • Spar tid og bryderier ved å sende en forespørsel via eventlokaler.no

  • Reserver og bekreft  

Dyktige koordinatorer står klare til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av aftenen, fra start til slutt. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake, og glede deg til et hyggelig måltid sammen med dine nære og kjære.

Strek gul.png

Møllergata 15
2 – 470 gjester

Nedre Løkka cocktail bar og selskapslokaler.JPG

Nedre Løkka

Thorvald Meyers gate 89
2 - 320 gjester

restauranter-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
2 - 430 gjester