Nedre Løkka Selskapslokaler og cocktailbar.png
 

I desember 2016 åpnet Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge i Thorvald Meyers Gate 89, en bar som hedrer både bydelen Grünerløkka og de som bor der.

 
Strek gul.png
 

Nedre Løkka Cocktailbar strekker seg over 2 etasjer, med unik mulighet for å ha delvis lukket arrangement i 2 etasje med egen bar og personell. Her kan man servere alt ifra enkel fingermat til full tapasmeny for opptill 90 personer. Lokalet passer derfor perfekt dersom du skal skal arrangere bursdag, afterwork med jobben, eller andre type arrangementer enten det er i privat eller jobb sammenheng. Andre etasje kan også deles opp slik flere grupper samtidig kan nyte både mat og drikke.

1. etasje fungerer som åpen cocktailbar & lounge for alle som ønsker noe fristende i glasset og nyte den magiske atmosfæren sammen med venner, familie eller gode kolleger. Baren har tatt New Yorks cocktailrenessanse og forent den med både nåtidens og forhistoriens Grünerløkka.

 

Norsk-amerikanske cocktails

Eierne har tatt et dypdykk i historiebøkene, og kan blant annet fortelle at bydelen Grünerløkka tidligere har gått under navnet Ny York. Dette hevdes å stamme fra den amerikanskinspirerte farten i utbyggingen, mens andre mener det skyldes at gatenettet på Grünerløkka ligner på de rettvinklede og brede gatene på Manhattan i New York.