Vi kan anbefale mange flotte konsertlokaler i Oslo sentrum. Bla deg gjennom katalogen vår og book direkte via eventlokaler.no.

 
Ok.png

Mulighetene er mange når det skal holdes konsert, men det viktigste er kanskje at artisten(e) skal passe inn i lokalet. Bør lokalene være store eller små? Skal de være mørke eller lyse? Ønsker dere annerledes lokaler med særpreg, eller passer det bedre med nøytrale rammer?

På eventlokaler.no finner du en rekke konsertlokaler i Oslo sentrum.

Noen har behov for mye bistand, mens andre foretrekker å ordne med det praktiske på egenhånd. Vi kan anbefale konsertlokaler i Oslo hvor alt er på plass, for å arrangere konsertproduksjoner med alt fra 30 til 600 tilskuere.

Les også mer om: Festlokaler i Oslo

Scener og konsertlokaler i Oslo sentrum

konsert.jpg

Noen artister trenger store scener, og andre artister trenger små. Når du skal velge et passende lokale er det mange ting du bør ta hensyn til. Du kan blant annet tenke på:

  • Hvor mange tilskuere skal det være plass til?

  • Skal det være servering av mat og/eller drikke?

  • Trenger dere bistand til transport, lagringsplass eller rigging?

  • Trenger dere ekstra bred vareinngang til utstyr?

Oslo er et populært sted å arrangere konserter, og derfor finnes det en rekke konsertlokaler i Oslo som passer for de fleste arrangementer. Trenger du hjelp til å finne et passende lokale, kan en av våre dyktige rådgivere hjelpe deg.

Viktige ting å tenke på som arrangør

Det er morsomt å arrangere konsert, fest og selskap, men det er også et stort ansvar. Som arrangør er det mye å holde styr på, og mange beslutninger som skal tas. Det kan være en stor fordel å sette sammen et prosjektteam for å fordele arbeidsoppgaver, uansett om arrangementet er stort eller lite.

Et dedikert prosjektteam som jobber mot det samme, definerte målet gjør det enklere å arrangere en konsert.

Noen oppgaver i teamet kan for eksempel være å sette opp budsjett, gå på befaring av konsertlokaler i Oslo og sammenligne priser.

Book konsertlokale via eventlokaler.no

konsert 2.jpg

På eventlokaler.no kan du finne det rette lokalet for å arrangere din konsert. Vi kan anbefale annerledes lokaler som skaper en helt spesiell setting, og lokaler som er mer nøytrale. Bla deg gjennom katalogen nedenfor, eller ta kontakt med oss direkte.

Vi vet at valg av lokalet er viktig for en vellykket konsert.

Tilknyttet lokalene er det mange dyktige mennesker som står klare til å hjelpe dere med arrangementet. Vi skreddersyr tilbudet etter deres behov.

Strek gul.png

Youngstorget 2A
10 – 280 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningens gate 4
10 – 600 gjester

konsertlokaler-oslo-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
5 – 430 gjester