En viktig del av en vellykket utstilling eller messe er selve lokalet.

Ok.png

Vi kan anbefale et stort utvalg av utstillingslokaler i Oslo, og har lang erfaring med alle typer utstillinger. Klikk deg gjennom katalogen for å finne det perfekte lokalet, og book direkte her hos eventlokaler.no.

Er du på utkikk etter utstillingslokaler i Oslo sentrum? Da kan vi hjelpe deg. På eventlokaler.no kan du booke lokaler til små og store utstillinger, og våre dyktige prosjektledere står klare til å hjelpe deg med arrangementet.

Oslo er et populært sted å arrangere utstillinger, og derfor finnes det en rekke utstillingslokaler i Oslo som passer for de fleste arrangementer.

Trenger du et stort lokale med plass til mange gjester? Trenger du bred heis og vareinngang? Ønsker du et spesielt lokale med mye særpreg? Uansett hva du er ute etter finner du det på eventlokaler.no. Lokalene rommer fra 10 til 600 gjester og alt imellom.

Viktige ting å tenke på når du skal arrangere utstilling

utstilling.jpg

Det er utrolig morsomt å arrangere utstillinger, messer og konferanser, men det er også mye å holde styr på og mange beslutninger som skal tas. Som arrangør skal du gjennom tre faser: Planlegging, gjennomføring og oppfølging.

I planleggingsfasen kan du med fordel sette sammen et prosjektteam for å fordele arbeidsoppgaver. Det er viktig at hele teamet arbeider mot det samme, definerte målet, og at alle vet hva som skal presenteres.

Noen oppgaver i teamet kan være:

  • Sette opp et budsjett

  • Sammenligne priser og gå på befaring

  • Planlegge markedsføringen

  • Utarbeide markedsmateriell

  • Lage en skisse over hvordan lokalet skal disponeres

Valg av utstillingslokale

Valg av utstillingslokale er viktig for et vellykket arrangement. For å vite hvor stort lokalet bør være, bør du vite hva som skal stilles ut, hvor mange dager utstillingen skal vare og hvor mange som skal inviteres.

Lokalet bør fremheve utstillingen på best mulig måte, ikke overskygge eller utkonkurrere den.

God takhøyde, luftige lokaler og moderne fasiliteter er viktig for de aller fleste typer utstillinger. Det kan også være lurt å tenke over om det er ønskelig med et område for mingling, om det skal være matservering og om det er praktisk med overnattingsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Hva skal stilles ut?

Hva som skal stilles ut er også avgjørende for valg av lokale. Er produktene store er det kanskje nødvendig med ekstra bred vareinngang og vareheis. Trenger dere god belysning, tilgang på strøm, internett og AV-utstyr? Noen utleiere kan bistå med transport, lagringsplass og rigging, mens andre foretrekker å ordne dette på egenhånd.

Les også: Selskapslokaler i Oslo

Finn utstillingslokaler i Oslo hos eventlokaler.no

utstilling 2.jpg

På eventlokaler.no kan du finne det rette lokalet for din utstilling av foto, kunst, produkter eller lignende - enten du ønsker et annerledes lokale som skaper en helt spesiell setting, eller om du foretrekker noe som er nøytralt. Vi kan anbefale utstillingslokaler i Oslo for enhver anledning.

Vi vet at valg av lokalet er en viktig del av en vellykket utstilling eller messe.

Trenger dere hjelp med å rigge opp og ned, matservering eller teknisk assistanse? Tilknyttet lokalene finnes det mange dyktige mennesker som er der for å hjelpe dere med det dere måtte ønske. Utforsk mulighetene nedenfor.

Strek gul.png

Youngstorget 2A,
50 – 280 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningens gate 4,
50 – 600 gjester

Møllergata 15,
10 – 470 gjester

Nedre Løkka cocktail bar og selskapslokaler.JPG

Nedre Løkka

Thorvald Meyers gate 89,
10 - 320 gjester

Frognerveien 6,
10 – 190 gjester

utstillingslokaler-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
10 - 430 gjester