Arrangerer du julebord i regi av arbeidsplassen, eller har du tatt på deg ansvaret for å finne lokaler til vennegjengens årlige julebord?  

 
Ok.png

Da har du sikkert tenkt på at selskapslokalet er avgjørende for en vellykket kveld med gode venner eller kolleger. Julebord er en kjær tradisjon blant oss nordmenn, og har blitt et viktig sosialt møtepunkt på de fleste arbeidsplasser og i mange vennegjenger.

Vi kan anbefale flere gode alternativer for alle typer julebord i Oslo.

Enten dere har behov for plass til flere hundre ansatte og enkel bespisning, eller det er snakk om et intimt chambre separee med tre retter og vinpakke, hjelper vi dere med å finne et lokale som oppfyller ønskene for kvelden.

Unike selskapslokaler – midt i Oslo sentrum

Julebord 1.jpg

Å arrangere et julebord kan være nokså overveldende. Du må finne det riktige lokalet, mat som alle liker og den rette underholdningen. Våre rådgivere i Eventlokaler kan være behjelpelige med å finne skreddersydde løsninger, tilpasset dine behov.

Vi kan anbefale en rekke lokaler som egner seg for de fleste typer selskap, og sørger for at julebordet blir en suksess.

Med vår tjeneste har vi samlet et unikt utvalg av selskapslokaler i Oslo, som alle har sitt særpreg. Hva med å holde julebord i tradisjonsrike lokaler som byr på mye historie, god stemning og en hyggelig atmosfære? Stratos er nærmest blitt en kulturinstitusjon og Gamle Museet er perfekt for større julebord. Begge steder kan enkelt kombineres med middag og andre festligheter senere på kvelden.

Og det beste av alt – alle lokaler ligger plassert midt i Oslo sentrum, med kort gåavstand til kollektivtransport og en rekke overnattingsmuligheter.

Få en skreddersydd løsning

Gjennom Eventlokaler.no kan du sikre deg skreddersydde løsninger til ditt julebord i Oslo. Lokalene du finner gjennom oss tilrettelegger lokalet for kvelden, og mange kan også bistå med større deler av planleggingen. De kan blant annet sette sammen en egen selskapsmeny for dere, eller hjelpe deg med tilrettelegging av underholdning, aktiviteter eller gjøre i stand lokalet med borddekking og pynt.

For å få selskapet slik du ser for deg, anbefaler vi at du tenker gjennom følgende behov for kvelden:

  • Catering og matservering

  • Underholdning

  • Planlegging og gjennomføring

  • Dekorering

  • Bordsetting

  • Tekniske ting som belysning, lyd og bilde

Gjennom Eventlokaler.no finner du flere ulike festlokaler, som alle egner seg godt til minnerike julebord. Nedenfor ser du en rekke lokaler som passer spesielt godt for deg som skal arrangere julebord i Oslo. Vi kan anbefale det perfekte lokalet for deg, enten du skal arrangere et julebord for 10 eller 300 gjester.

Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med årets julebord.

Les mer: Eventlokaler i Oslo

Book julebord i Oslo gjennom Eventlokaler.no

Julebord 2.jpg

Er du på utkikk etter et lokale hvor du kan arrangere årets julebord i Oslo? Sammen kan vi finne det lokalet som passer perfekt for deg, ditt arrangement og dine aktiviteter.

På Eventlokaler.no finner du et unikt utvalg av unike og praktiske festlokaler som passer et bredt spekter av ulike arrangementer og aktiviteter. Vi kan hjelpe deg med med å finne det perfekte lokalet til bryllup, firmafest, julebord, konfirmasjon, kick-off, sommerfest, konferanser og andre aktiviteter.

Utforsk gjerne nettsidene våre for å finne det lokalet som passer deg og ditt arrangement best.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Strek gul.png

Youngstorget 2A
50 – 280 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningens gate 4
50 – 600 gjester

Møllergata 15
10 – 470 gjester

Nedre Løkka cocktail bar og selskapslokaler.JPG

Nedre Løkka

Thorvald Meyers gate 89
10 - 320 gjester

Frognerveien 6
10 – 190 gjester

julebord-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
5 - 430 gjester