På jakt etter det perfekte stedet for en uforglemmelig bursdagsfeiring i Oslo? Eller kanskje dere arrangerer konfirmasjonsfest og skal feire overgangen til de voksnes rekker?

Ok.png

Mulighetene er mange når du skal stelle i stand til fest. Skal du invitere til en treretters, enkel tapas eller kanskje bare spandere drinker på vennegjengen? Vi har festlokaler i Oslo, enten du ønsker deg en mindre, privat feiring med dine nærmeste eller en stor fest med flere hundre gjester. Skulle dere ønske bistand for anledningen, finnes det eksperter tilknyttet de ulike festlokalene som kan bistå med alt fra servering av mat og drikke til teknikk og underholdning.

Hold arrangementet i noen av Oslos fineste festlokaler

fest 2.jpg

Gjennom Eventlokaler.no finner du noen av Oslos mest unike festlokaler. Sammen kan vi finne den beste løsningen for deg og dine behov. Festlokalene rommer alt fra fem til over 600 gjester, og mange av lokalene kan være behjelpelig med alt fra catering og dekorering til kveldens underholdning.

Hos oss finner du festlokaler i Oslo på:

 • Stratos

 • Bygdøy Allé 3

 • Justisen

 • Gamle Museet

 • Nedre Løkka

 • F6

Velg blant festlokaler i Oslo som byr på mye historie eller helt nye og moderne lokaler med unik utsikt over byen.

Sentral beliggenhet og personlig veiledning

Alle festlokalene har sentral beliggenhet i Oslo og enkel adkomst, noe som er idéelt når du skal arrangere fester for gjester som ikke er kjent med byen fra før. Lokalene ligger i kort gåavstand fra kollektivtransport, taxi og en rekke overnattingsmuligheter.

Uansett hva du behøver festlokaler i Oslo til – vi kan hjelpe deg med å finne det perfekte lokalet for ditt arrangement!

Vi har lang erfaring innen festarrangement. Våre dyktige rådgivere hjelper deg med å skreddersy arrangementet etter dine behov, slik at du får mest ut av ditt arrangement fra start til slutt. Dersom du skulle ønske å arrangere alt på egenhånd, står du selvfølgelig fritt til å gjøre dette også.

Slik arrangerer du den perfekte festen i Oslo

Har du fått ansvaret for å arrangere årets fest? Enten det er en sommerfest, bryllupsfest eller firmafest kan vi hjelpe deg med å sikre den perfekte festen fra start til slutt. Dermed kan du slappe av og nyte godt selskap og god mat når dagen kommer.

Alt du behøver å gjøre er å utforske de ulike lokalene du finner på våre sider, og velge det festlokalet som passer dine behov best. Her finner du lokaler som byr på alt fra en avslappende atmosfære med en smak av det rustikke til lokaler spesielt tilpasset de mer formelle arrangementene.

Det kan være lurt å vurdere følgende før du setter i gang jakten på det perfekte festlokalet i Oslo:

 • Beliggenhet

 • Catering og servering

 • Bordsetting

 • Dekorasjon

 • Underholdning

 • Antall gjester

 • Ønsket atmosfære

Når du har funnet ditt foretrukne festlokale i Oslo, kan du sende oss en forespørsel og bekrefte din reservasjon. Du vil få svar på forespørselen, og eventuelle andre spørsmål du måtte ha, i løpet av kort tid. Vi har også erfarne prosjektledere som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av arrangementet ditt. Er du usikker på hvilket lokale som passer dine behov best, kan du selvfølgelig ta kontakt for tips og råd før du sender inn en forespørsel.

Hva kan lokalet bistå med?

fest 1.jpg

Når man skal arrangere en fest, ønsker man gjerne at alle elementer skal passe perfekt med hverandre. Alt fra mat og servering til underholdning og stemningen i det valgte lokalet skal følge en rød tråd. Slik blir kvelden både minnerik og spesiell. Blant festlokalene i Oslo på våre sider finner du alt fra store og ærverdige restauranter og selskapslokaler, til mer intime barer og cocktailsteder.

Flere av lokalene kan også bistå med catering og servering, eller tilrettelegge for underholdning og spesielle aktiviteter. Besøk hvert enkelt lokale for mer informasjon.

Book festlokaler i Oslo gjennom Eventlokaler

Gjennom Eventlokaler finner du unike festlokaler i Oslo som setter prikken over i-en på ditt arrangement. Hos oss får du tilgang til en utvalgt samling av lokaler som passer et bredt spekter av ulike arrangementer og aktiviteter. Utforsk også nettsidene våre for å finne det lokalet som passer deg og ditt arrangement best.

Reservér ditt perfekte selskapslokale i Oslo i dag!

 
Strek gul.png

Youngstorget 2A
50 – 280 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningensgate 4
50 – 600 gjester

Møllergata 15
10 – 470 gjester

Nedre Løkka cocktail bar og selskapslokaler.JPG

Nedre Løkka

Thorvald Meyers gate 89
10 - 320 gjester

Frognerveien 6
10 – 190 gjester

festlokaler-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
10 - 430 gjester