Det er mye arbeid som legges ned når det skal arrangeres en konferanse.

Ok.png
 

Riktige lokaler for ditt arrangement vil kunne lette planleggingen betraktelig. Ønsker du konferanselokaler i Oslo som gir en annerledes opplevelse? Eller kanskje det passer bedre med nøytrale fasiliteter der det er plass til mange deltakere?

Lokalet setter rammene for din konferanse, og gjennom Eventlokaler finner du flere gode alternativer – uavhengig av hvor mange deltakere som er tenkt.

Dette må du tenke på når leter etter lokale

konferanse 1.jpg

En konferanse kan inkludere så mangt, avhengig av hvilken bransje dere er i eller hvor mange ansatte dere er. For et mest mulig vellykket arrangement er det lurt å tenke gjennom en rekke detaljer på forhånd. Ønsker dere å kombinere konferansen med en middag eller after work på kvelden? Skal dere fremvise video eller bilder som krever spesielt utstyr?

Vi anbefaler at du vurderer følgende:

  • Ønsket stemning

  • Catering

  • Tekniske løsninger

  • Underholdning

  • Dekorering

  • Arrangering

Eventlokaler.no kan anbefale en rekke lokaler og slik skreddersy din konferanse etter dine behov. Det beste med vår tjeneste er at vi har samlet flere av byens mest historiske konferanselokaler i Oslo, noe som garanterer deg og følget ditt en opplevelse og et møte utenom det vanlige. La Eventlokaler hjelpe deg med å arrangere årets viktigste møte!

Les mer: Møtelokaler i Oslo

Oslos mest unike konferanselokaler

Ser du etter konferanselokaler i Oslo som er litt utenom det vanlige? Enten du er på jakt etter et romslig og praktisk lokale som enkelt kan omformes fra formelt til uhøytidelig, eller du kun leter etter et intimt lokale for en liten gruppe mennesker, finner du det du ser etter på våre sider. Velg blant kjente og kjære konferanselokaler i Oslo som:

  • Stratos

  • Gamle Museet

  • Nedre Løkka

  • Bygdøy Allé 3

Dette er konferanselokaler som rommer opp til 600 gjester og har en sentral beliggenhet i Oslo, noe som gjør det er enkelt å reise til og fra. Flere av stedene tilbyr også servering og sosiale aktiviteter, som vinsmaking og cocktailkurs.

Stratos

Ser du etter konferanselokaler i Oslo med spektakulær utsikt? Stratos ligger i ellevte og tolvte etasje på toppen av folketeaterbygningen, sentralt på Youngstorget. Stedet blir ofte omtalt som Oslos tak. Plassen byr på en unik utsikt utover det yrende folkelivet nedenfor, og en koselig takterrasse som passer perfekt til alle typer arrangement.

På Stratos kan du leie både konferanse- og selskapslokaler til alle anledninger, med bespisning om ønskelig. Plassen brukes også til motevisninger, konserter, kunstutstillinger, møteplass, bryllup og andre arrangement. Her har du derfor mange muligheter til å arrangere en unik konferanse som vil gjøre et godt inntrykk på gjestene dine.

Gamle Museet

Gamle Museet befinner seg i et prisbelønnet bygg som ble designet for å ta vare på noen av Norges mest verdifulle kunstverk. Tidligere ble museet kalt Astrup Fernley Museet, og kun ved å høre dette navnet forstår du at denne plassen har en unik historie. Lokalene ligger med kort gangavstand fra Oslo S og passer derfor perfekt for gjester som kommer utenbys fra.

Konferanselokalene hos Gamle Museet har en særegen karakter og er åpne og luftige. Her har du mulighet til å arrangere en konferanse med plass til opptil 600 gjester. Gamle Museet stiller gjerne med hjelp til arrangering og bespisning.

Nedre Løkka

Ser du etter konferanselokaler i Oslo med en mer laid back atmosfære? Nedre Løkka Cocktailbar og Lounge åpnet i 2016 og befinner seg i Thorvald Meyers Gate, sentralt på Grunerløkka. Dette er stedet for deg som ønsker å arrangere en konferanse eller et kickoff i avslappede lokaler, etterfulgt av nydelig mat og drikke. Nedre Løkka kan servere gjestene dine alt fra enkel fingermat til full tapasmeny. Lokalet har rom til opptil 90 personer.

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3 er Frogners nye møteplass fantastiske lokaler med en varm og lun atmosfære og en luftig terrasse. Her kan du få konferanselokaler i Oslo som er luftige og moderne og som passer både til små og litt større konferanser. Stedet har egen restaurant, og tilbyr ulike løsninger og rom for lunsjmøter og lignende.

Lokalene passer også til andre typer arrangement, og de ansatte hjelper deg gjerne med å stelle i stand alt fra konferanser til bursdagsfester.

Les mer: Workshop i Oslo

Send oss en forespørsel i dag

 
konferanse 2.jpg

Skal du arrangere en konferanse i nærmeste fremtid, men er usikker på hvilke konferanselokaler som passer ditt arrangement best? Dette kan selvfølgelig Eventlokaler.no hjelpe deg med.

Start med å utforske de ulike konferanselokalene du finner nederst på siden for å finne lokalene i Oslo som passer dine behov best. Her finner du lokaler som byr på alt fra en avslappende atmosfære, med et touch av det rustikke, til lokaler for de mer formelle arrangementene. Velg også mellom cocktailbarer og restauranter.

Når du har funnet et konferanselokale i Oslo som passer dine behov, kan du sende oss en forespørsel og bekrefte reservasjonen din for å sikre ditt arrangement. Vi har erfarne prosjektledere som hjelper deg med å få mest mulig ut av arrangementet ditt.

Reservér konferanselokaler i Oslo i dag! Ta også kontakt med oss for en uforpliktende befaring av de ulike lokalene.

Strek gul.png
 

Youngstorget 2A,
50 – 280 gjester

Nedre Løkka cocktail bar og selskapslokaler.JPG

Nedre Løkka

Thorvald Meyers gate 89,
10 - 320 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningens gate 4,
50 – 600 gjester

konferanselokaler-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
10 - 430 gjester