Valg av bryllupslokale er den første store avgjørelsen dere skal ta når den uforglemmelige dagen skal planlegges. 

Ok.png

Hvilket bryllupslokale dere går for kan være avgjørende for et vellykket bryllup. Det finnes mange ting å ta hensyn til når dere skal beslutte hvor dagen skal feires. Hvor mange gjester har dere planlagt å invitere, og trenger dere kanskje en scene til bandet eller til annen underholdning? Tilknyttet de ulike lokalene er ekspertise som kan bistå med alt fra mat og dekor til tekniske ting og underholdning.

Ønsker dere å feire kjærligheten i unike bryllupslokaler i hovedstaden, kan vi anbefale flere eventyrlige selskapslokaler til den store dagen.

Uansett hvilke behov dere har for dagen, anbefaler vi at dere bruker tid på finne riktig lokale til bryllupsfesten. Dagen kommer aldri tilbake, og dere skal ha med dere gode minner som dere kan se tilbake på og huske for alltid.

Slik kan du få en eventyrlig dag i hovedstaden

bryllup 1.jpg

Den perfekte bryllupsfesten i Oslo arrangeres gjerne i stilfulle og sentrale lokaler. Valg av lokale bestemmer også stemningen på festdagen, og man velger gjerne lokale etter et bestemt tema. Gjennom vår tjeneste får du tilgang til en rekke bryllupslokaler i Oslo, som rommer alt fra 5 til 600 gjester.

Viktige ting å tenke på når man velger bryllupslokale er:

  • Vielse og bryllup på samme sted?

  • Bryllupsmeny

  • Catering og servering

  • Underholdning

  • Lyd- og lysutstyr

  • Prosjektleder

  • Stilfulle lokaler

  • Dekorering

  • Bordsetting

Booker du et bryllupslokale i Oslo gjennom Eventlokaler.no kan du også få hjelp til det praktiske. Flere av selskapslokalene kan bistå i både planlegging og gjennomføring, slik at bryllupsdagen blir litt enklere. Du skal tross alt kunne slappe av og nyte den store dagen.  

Ærverdige bryllupslokaler

Et av byens fineste bryllupslokaler i Oslo finner du på Gamle Museet. Her får du usjenerte lokaler midt i Oslo sentrum med store og unike muligheter for den perfekte feiringen av brudeparet.

Arrangerer du et bryllup på Gamle Museet kan du få hjelp av en prosjektleder til å sette sammen et skreddersydd opplegg, spesialtilpasset dine behov. Slik blir dagen akkurat slik du og din kjære har sett for dere!

Lokalet er perfekt for par som ønsker både vielse og fest på samme sted.

Gamle Museet består av flere ulike saler. Dette legger til rette for at vielsen kan holdes i en sal og festen i en annen. Lokalet kan hjelpe dere med å rigge om fra sal til sal underveis, uten å forstyrre bryllupet.

Bryllupsfest på taket

Et annet populært sted å feire bryllupsdagen er på flotte Stratos. Her kan du ta med deg gjestene dine på en uforglemmelig bryllupsfest i høyden.

Med Stratos som ditt bryllupslokale i Oslo får du en unik utsikt, luftige lokaler med store vindusflater og en herlig atmosfære.

Stratos blir ofte omtalt som folkets kulturarena med sin unike beliggenhet i 12. etasje. Her får du et overblikk over det yrende livet på Youngstorget, og bryllupslokalene kan romme alt fra 10 til 300 gjester. Lokalet er lyst og stilfullt, med store vinduer fra gulv til tak. Dette danner den unike sosiale rammen og stemningen for en minnerik bryllupsfest.

I tillegg til disse unike bryllupslokalene, finner du nedenfor også en rekke andre potensielle kandidater til bryllupsfesten din.

Sentral beliggenhet

bryllup.jpg

Ser du etter det perfekte bryllupslokalet som byr på romantisk stemning og en god atmosfære? Kontakt Eventlokaler.no – vi hjelper deg med å finne det perfekte bryllupslokalet i Oslo for deg og dine gjester.

Det rette lokalet er en viktig forutsetning for en minneverdig fest og verdig feiring av brudeparet. For mange er det også viktig at lokalet sentral beliggenhet, og har kort gangavstand til kollektivtransport og overnattingsmuligheter for langveisreisende gjester.

Utforsk gjerne nettsidene våre for å finne det lokalet som passer deg og ditt arrangement best.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 
Strek gul.png

Youngstorget 2A,
50 – 280 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningensgate 4,
50 – 600 gjester

Nedre Løkka cocktail bar og selskapslokaler.JPG

Nedre Løkka

Thorvald Meyers G. 89,
10 - 320 people