En firmafest kan bety mye for relasjonen mellom de ansatte i selskapet ditt, og riktige selskapslokaler kan være avgjørende for at kvelden blir en suksess.

 
Ok.png

En sosial tilstelning mellom kolleger kan skape fornyet motivasjon og energi for bedriften, og bidra til glede og hygge blant de ansatte.

Vi har lang erfaring med å tilrettelegge for firmafest i Oslo, og kan hjelpe deg med store og små ønsker og behov. La eventlokaler.no sørge for at anledningen blir en suksess.

En firmafest er en avslappet og artig måte å bli bedre kjent på.

En firmafest kan også kombineres med faglig påfyll. Det er en god og uformell anledning til å introdusere nye produkter, strategier, ansatte eller noe helt annet for dine kollegaer. Vi kan anbefale flotte lokaler til din neste firmafest i Oslo, hvor dere enten kan være helt for dere selv eller ha tilgang til egne møtelokaler.

Mat og drikke

firmafest 2.jpg

Tilgang på mat og drikke er selvfølgelig kjempeviktig for enhver firmafest. For noen er det viktig å ha rask tilgang på kjøkkenet, mens andre syns det er morsommere med catering. Noen vil ha baren i umiddelbar nærhet til dansegulvet, mens andre vil at baren skal være atskilt fra festsalen.

Velg mellom rustikke, elegante, moderne og tradisjonelle lokaler på eventlokaler.no.

Enten du ønsker å servere et fireretters festmåltid eller fingermat og drinker, kan vi anbefale lokaler som passer deg og dine lokaler. Våre dyktige koordinatorer står klare til å ta seg av store og små behov. Ingen anledning er for stor eller liten for vårt utvalg av lokaler.

Tips til å arrangere en firmafest i Oslo

Hovedstaden byr på mange spennende muligheter for deg og dine kollegaer. Vi har tilgang på unike lokaler over hele Oslo sentrum, slik at du aldri er langt unna andre morsomme aktiviteter. Omfanget av kvelden bestemmes selvfølgelig av bedriftens budsjett.

For at du skal bli inspirert kan vi by på noen gode tips til å arrangere en firmafest:

  • Velg et tema: Med et tema har du gode muligheter til å sette et personlig preg på festen. La tema gå igjen i alt fra mat og drikke til klær, dekorasjoner og aktiviteter.

  • Planlegg sammen: Det kan være en god idé å opprette en festkomité som tar seg av planleggingen. Å involvere de ansatte fører ofte til kreative resultater.

  • Morsomme aktiviteter: Aktiviteter og øvelser er en god måte å bryte isen på, og gjør deltakerne varme i trøya. Arranger fellesøvelser hvor deltakerne må samarbeide for å bygge lagfølelse.

  • Invitasjon: Send ut en invitasjon som setter folk i den rette stemningen. Inkluder praktiske ting som tid, sted, kleskode, agenda osv.

Book firmafest i Oslo via eventlokaler.no

firmafest.jpg

Vi kan anbefale mange unike og flotte festlokaler i Oslo til din neste firmafest. Dersom det er behov for å kombinere festlighetene med noe faglig, kan vi anbefale lokaler som har tilknytning til møte- og konferanserom.

Vi kan sette deg i kontakt med dyktige mennesker som kan bistå med alt fra servering av mat og drikke til planlegging og gjennomføring.

Enten du skal arrangere kick off eller julebord - vi har lokalene som passer din firmafest! Utforsk mulighetene nedenfor.

 
Strek gul.png
 

Youngstorget 2A
50 – 280 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningens gate 4
50 – 600 gjester

Møllergata 15
10 – 470 gjester

Nedre Løkka cocktail bar og selskapslokaler.JPG

Nedre Løkka

Thorvald Meyers gate 89
10 - 320 people

Frognerveien 6
10 – 190 people

firmafest-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
10 - 430 gjester