En workshop skal legge til rette for ideer og tankespinn hos gruppen. Da kan lokalene og omgivelsene rundt dere spille en viktig rolle for et godt resultat.

 
Ok.png

Når du skal arrangere workshop i Oslo, gjør du lurt i å booke lokalene gjennom eventlokaler.no. Vi kan by på unike plasser i sjarmerende og unike omgivelser, slik at du og dine kolleger kan slippe kreativiteten løs.

For å oppnå et godt resultat er det viktig å komme seg vekk fra det daglige miljøet hvor dere vanligvis jobber. Et skifte av omgivelsene spiller en stor rolle for nytenking og kreativitet. Vi kan anbefale unike konferanselokaler i Oslo som dekker alle behov for en vellykket workshop.

Huskeregler når du skal arrangere workshop

firmafest.jpg

Hva skiller en workshop fra et vanlig møte? Først og fremst bør man komme fram til ting eller skape noe sammen, som man ikke nødvendigvis kan skape på et vanlig møte. For å få til dette, bør både formatet, omgivelsene og agendaen skille seg fra det som er dagligdags.

Her er en huskeliste for din neste workshop i Oslo:

  • Ha oppvarming: Enkle oppvarmingsøvelser og oppgaver gjør at folk tenker utenfor boksen allerede fra begynnelsen av.

  • Vær kreativ: Bruk tusjer, post it-lapper og whiteboards, og jobb fysisk med det dere skal gjennom. Legg vekk telefonen!

  • Stimuler sansene: Spill musikk før møtet starter og i pausene for å sette deltakerne i den rette stemningen.

  • Ha klare mål: Hva skal dere løse i løpet av dagen? Send ut problemstilling og agenda i forkant av møtet, slik at alle kommer forberedt.

  • Lei inn en ekstern leder: Det finnes profesjonelle mennesker som kan ta seg av tidsstyring, organisering i grupper og når det er tid for lunsj, i tillegg til å ta selve presentasjonen.

  • Kom dere ut av huset: Ikke bruk egne lokaler. I nye omgivelser får dere ny energi og inspirasjon, og det er lettere å gå utenfor sin egen komfortsone.

Book din neste workshop i Oslo via eventlokaler.no

møte 1.jpg

Det er lettere å være kreativ og tenke store tanker i et lokale som er litt annerledes. For mange er det også viktig å ha tilgang til grupperom, slik at man kan dele opp forsamlingen i mindre grupper. Det er også en stor fordel å ha tilgang på servering og andre fasiliteter som hotellrom i samme hus. Vi kan anbefale store og små møtelokaler i Oslo som dekker alle behov for din neste workshop.

Workshops kommer i utallige formater, og behovene er ofte svært ulike. Det eneste vi vet er at hos oss finner du mange alternative lokaler når du skal arrangere workshop i hovedstaden.

Gjennom eventlokaler.no kan du booke workshop for små og store grupper. Her finner du lokaler som rommer fra 5-600 mennesker, og alt imellom. La våre koordinatorer bistå deg med å arrangere en vellykket workshop i Oslo.

Strek gul.png

Youngstorget 2A
50 – 280 gjester

Gamle Museet konferanse og arrangement

Gamle Museet

Dronningens gate 4
50 – 600 gjester

Møllergata 15
10 – 470 gjester

 
Nedre Løkka cocktail bar og selskapslokaler.JPG

Nedre Løkka

Thorvald Meyers gate 89
10 - 320 gjester

workshop-bygdoy-alle-3.jpg

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3
10 - 430 gjester